Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cantant Triquell visita el menjador de l'escola Paidos per premiar al centre per la seva aposta pel menjar de temporada i de proximitat

Aquest dijous els nens i nenes de l'escola Paidos han pogut compartir una sobretaula amb el cantant Triquell en el marc de la iniciativa "Bo, Sa, d'Aquí", un projecte que premia els menjadors escolars que potencien una alimentació saludable i estan compromesos amb els productes Km0.

Durant la visita el cantant ha fet entrega del certificat que els acredita la seva aposta per la cuina de proximitat i qualitat als responsables del centre, a l’alcaldessa, Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d’ensenyament Felip Echarri i a la regidora de cultura i festes, Laia Feliu.

Durant la visita els infants han pogut interactuar amb ell i gaudir d'alguns tastets de les seves cançons més populars. També ha pogut tastar el mateix menú del dia del qual han gaudit els infants.

El programa "Bo Sa d'Aquí" vol incidir en la importància d'educar a les pròximes generacions, sobre la importància de prioritzar la qualitat per davant del preu, apostant pel producte de km0 i l'alimentació saludable dels infants.

Properament, es podrà veure el reportatge de la visita AQUÍ