Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de colla dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós de Bages, Àngel Berengueras, serà el pregoner de la Festa Major d'hivern

La futbolista santfruitosenca Laura Vilaseca en serà la pregonera jove.

Sant Fruitós de Bages celebrarà l'acte del pregó institucional de la Festa Major d'hivern el dissabte 20 de gener de la mà del cap de colla dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós de Bages, Àngel Berengueras, i de la jove futbolista del FC Fruitosenc, Laura Vilaseca.

Aquest 2024 l'Ajuntament ha escollit aquestes dues personalitats el municipi en l'any de celebració del 25è aniversari dels gegants i del centenari de l'arribada del futbol al poble.

Àngel Berengueras és el president de la Colla de Geganters i Gralleres del municipi, i en va ser un dels fundadors l'any 1999.

Per celebrar aquest aniversari, al llarg del 2024 es faran diferents activitats commemoratives que s'encetaran durant la Festa de l'Arròs, on Sala i Ricardis estrenaran nou vestuari.

Pel que fa al pregó jove, enguany el versarà la jove Laura Vilaseca, futbolista i entrenadora de porters del FC Fruitosenc. Vilaseca ha destacat també aquest 2023 per participar a la Queens League, com a portera de l'equip Ultimate Mostoles.

Aquest 2024, Sant Fruitós de Bages celebra el centenari del futbol al municipi, i al llarg de l'any es realitzaran diferents actes i propostes, el primer dels quals serà el diumenge 28 de gener amb una matinal que inclourà una caminada infantil, dins de la Marxa del Terme, que també inclourà activitats d’oci per als nens i nenes.

L'acte del pregó serà a 2/4 de 7 de la tarda al Nexe Espai de Cultura. Durant la celebració es comptarà amb l'actuació de l'Agrupació Coral Sant Fruitós.