Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages consolida la cercavila i els premis a les millors disfresses

La festa començarà el dissabte 17 de febrer amb una rua familiar i acabarà a la matinada amb una sessió del DJ local Arzzett.

El Carnestoltes d’aquest any arriba gràcies a l’organització conjunta de l’ajuntament amb les entitats del poble, les AFA i AMPA de les escoles i l’Institut i els veïns i veïnes del municipi. Les activitats han estat pensades per encabir-hi a tots els habitants del poble.


La festa començarà a les 17:00 h amb la Rua familiar i jove pels carrers del poble, amenitzada per la xaranga Bandtorrats i la batukada Shangó. El seu punt de sortida serà a la plaça Alfred Figueras, on els participants es concentraran a partir de les 16:30 h de la tarda. La Rua travessarà la carretera de Vic direcció la zona nord del municipi, concretament al carrer Jaume Balmes, per tal de portar la festa per diferents parts del nucli. Les comparses aniran cap al Carrer Eugeni d’Ors per dirigir-se finalment al Pavelló Municipal, on a les 19:00 h començarà el Carnestoltes Show; un espectacle gratuït que inclourà berenar i obsequis pels participants que s’hi hagin inscrit prèviament. Un jurat anònim avaluarà i reconeixerà a les comparses que destaquin en les següents categories:

  • Originalitat de la disfressa
  • Disbauxa durant la rua
  • Elaboració de la disfressa
  • Complements afegits


A les 8 de la tarda començarà el concert familiar amb Banda NEON, que s’allargarà fins a les 21:30 h.

La festa continuarà a les 00:00 h amb el concert jove en mans de DJCREUSS, i continuarà dues hores després amb una sessió del DJARZZETT.


El concert jove és de pagament i la venda d’entrades serà online. Es poden comprar anticipadament per 3€ AQUÍ, o per 5 € el mateix dia del concert. Recordem que els menors de setze anys hauran de dur el full d’autorització d’assistència i anar acompanyats del seu pare, mare, tutor o adult responsable. Les autoritzacions les trobareu al mateix enllaç de les entrades