Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Carnestoltes de Sant Fruitós se celebrarà el dissabte 21 de febrer

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja prepara la celebració del Carnestoltes del municipi que tindrà lloc el dissabte 21 de febrer.

Per tal d’evitar la coincidència amb els carnestoltes de referència d’altres localitats, la celebració es traslladarà al cap de setmana següent a la tradicional Festa de l’Arròs. Com des de fa uns anys, se celebrarà el Carnestoltes familiar, que tindrà lloc a les 17.30 hores i el Carnestoltes jove que s’iniciarà a les 10 de la nit.
Des de l’àrea de Joventut es vol implicar als joves perquè participin en una rua pels carrers del municipi que acabarà en festa gran al pavelló i es fa una crida a les colles i associacions per a fer disfresses en grup i col•laborar en l’esdeveniment. Tots aquells que tinguin idees i propostes es poden adreçar al Nexe Jove per ajudar en l’organització.
Al carnestoltes familiar hi actuarà el grup Koloraines. Serà en acabar la rua, al pavelló. Els organitzadors necessiten suport de de voluntaris, tant per a les comparses com per a d’altres tasques.