Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Carter Reial visita els nens i nenes de les escoles del municipi per entregar-los la carta per a Ses Majestats

Aquesta setmana el carter reial ha començat a visitar les diferents escoles del municipi per tal de fer arribar a tots els nens i nenes la carta on podran escriure tots els seus desitjos.

Els infants de la Llar Les Oliveres ja van rebre a l'emissari aquest dilluns, el dimecres van ser els nens i nenes de l'escola Monsenyor Gibert i aquest dijous ha visitat l'escola Pla del Puig. El dimecres vinent farà la darrera visita, a l'escola Paidos, i d'aquesta manera ja haurà fet entrega de la carta a tots els infants.

Aquest dissabte 17 de desembre, a les 5 de la tarda, i el  dia de Sant Esteve, des de les 12 i fins a 2/4 de 2 del migdia, els nens i nenes podran portar les seves cartes al patge reial, que ens visitarà sota en Cobert de la Màquina de Batre.

També aquells infants que ho desitgin poden portar aquest cap de setmana la carta al Mercat de Nadal, on trobaran les bústies reials de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Un cop entregades les cartes només tocarà esperar a la màgica nit del 5 de gener per veure si tots els desitjos que s'han escrit, es fan realitat.