Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cau Frifènics es traslladarà a la planta baixa de l'edifici de les Monges

Els escoltes no disposen actualment d'un espai propi i realitzen les activitats a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura.

L'Agrupament Escolta Frifènics de Sant Fruitós de Bages traslladarà les seves activitats a la planta baixa i al pati de l'edifici de les Monges un cop s'hagin executat les obres corresponents per tal d'adequar l'espai a aquesta activitat.

Aquest agrupament, que enguany ja és el tercer any que treballa amb els infants i joves del municipi, fins ara realitzava les activitats dels dissabtes a la tarda a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura. Des de l'entitat, es va exposar al consistori la necessitat de disposar d'un espai propi per tal de trobar-se i, de forma conjunta entre els caps i l'Ajuntament, es va considerar la planta baixa de l'edifici de les Monges l'espai més adient.

Recordem que aquest edifici, que acull en la planta principal l'Escola de Música municipal, disposa d'una planta baixa i un pati interior que avui dia no és utilitzat per cap entitat.

Concretament, aquest espai compta amb una zona interior formada per un lavabo i dues sales (una gran i una petita) i un gran pati que compta amb tres zones diferenciades: una zona més elevada amb gespa, arbres i un mur per a poder-hi incloure i dur-hi a terme activitats com un mural i un rocòdrom; una segona zona que inclou una pista polivalent asfaltada amb un porxo; i una tercera zona polivalent amb gespa.

Es preveu imminent l’inici de les obres necessàries perquè durant el primer trimestre de 2021 els infants i joves de l’agrupament ja puguin fer ús d'aquest espai.

Aquestes obres comptaran amb el suport de la Diputació de Barcelona a través de la convocatòria per al finançament d'obres de reforma, millora i manteniment d'equipaments culturals locals.