Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri Municipal amplia l'horari d'obertura per Tots Sants

L'equipament estarà obert des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre ininterrompudament.

El Cementiri Municipal de Sant Fruitós de Bages obrirà portes durant la festivitat de Tots Sants des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre i s'ha preparat un dispositiu especial per aquesta jornada.

Des de l'Ajuntament s'ha estat treballant per tal que aquest espai estigui a punt perquè totes les persones que ho desitgin puguin visitar les restes dels seus difunts en aquest dia de record.

Tot i que enguany no hi ha establertes restriccions sanitàries per aquesta jornada, des de l’Ajuntament i Protecció Civil s'ha habilitat un recorregut senyalitzat dins l'equipament per evitar les aglomeracions i per poder respectar la distància de seguretat, i també es posarà a disposició de qui ho desitgi gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

Pel que fa a l'accés al cementiri, s'ha habilitat més espai a l'aparcament exterior de l'equipament per tal de poder facilitar l'accés a més vehicles. També s'han habilitat espais d'aparcament més propers a l'entrada per a les persones amb mobilitat reduïda.

El consistori farà una ofrena floral en record a tots els santfruitosencs i santfruitosenques que reposen al Cementiri Municipal.