Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri Municipal de Sant Fruitós de Bages estarà obert per Tots Sants amb totes les mesures de prevenció necessàries

L'equipament estarà obert a la ciutadania des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre.

El Cementiri Municipal de Sant Fruitós de Bages obrirà les portes durant la festivitat de Tots Sants des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre amb totes les mesures de prevenció necessàries enfront de la Covid-19.

En aquest sentit, personal de Protecció Civil realitzarà un registre a totes les persones que visitin el recinte durant el dia i realitzaran tasques de control de l'aforament. Des de l'Ajuntament també s'ha habilitat un recorregut senyalitzat dins l'equipament per tal que no hi hagi aglomeracions i es respecti la distància de seguretat. Recordem que totes les persones que visitin el cementiri ho hauran de fer amb mascareta i havent realitzat la neteja de mans.

Pel que fa a les ofrenes, les persones qui ho desitgin podran dipositar flors als nínxols mantenint les mesures d'higiene i es recomana l'ús de gel desinfectant abans i després de l'ofrena i també si es fa ús d'escales per accedir als nínxols. Recordem que està prohibit menjar i beure al cementiri.

Per tal d'evitar aglomeracions, des del consistori també es recomana que tothom qui pugui, visiti el recinte dies abans del dia 1 de novembre.

Enguany, a causa de la pandèmia, el consistori no durà a terme l'ofrena floral als fills il·lustres del municipi Alfred Figueras i Eduard Casajoana, sinó que es col·locarà una corona de flors en record a tots els santfruitosencs i santfruitosenques que reposen al Cementiri Municipal.