Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100” clourà l’edició d’enguany al Parc de l’Agulla

" Participants en una caminada de "A cent cap als 100"
" Participants en una caminada de "A cent cap als 100"

Els propers dimecres 15  i dijous 16 de maig,  el parc de l’Agulla serà el punt de trobada dels participants de les comarques barcelonines del programa “A cent cap als 100” .

 Les activitats s’iniciaran amb una caminada des de Santpedor fins al Parc de l’Agulla. Un cop allà es realitzarà un taller de marxa nòrdica i una activitat suau de moviment expressiu. Al migdia es dinarà i es dinamitzarà una activitat de ball amb “cançons inoblidables”. Parlaments i entrega de diplomes als participants del cicle de passejades clouran la jornada.

 Es preveu que unes 1.300 persones participin en les activitats que s’han organitzat conjuntament entre els Ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Santpedor i Manresa  i la Diputació de Barcelona. En aquest cicle de passejades hi prenen part un total de 73 municipis de la demarcació de Barcelona, entre ells Sant Fruitós de Bages on hi participen una trentena de veïns.

 Per tal de facilitar les entrades i sortides dels autobusos que portaran als participants, hi haurà talls permeables a la circulació a l'entorn de l’Agulla i la zona d’aparcament dels berenador quedarà tancada al públic general per tal de facilitar l’aparcament dels autobusos.