Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CineXic de maig porta a Sant Fruitós de Bages "La increïble història de la pera gegant"

El diumenge 5 de maig Sant Fruitós de Bages viurà una nova sessió de cinema infantil amb "La increïble història de la pera gegant", basada en el llibre de Jakob Martin Strid, l'autor infantil més popular de Dinamarca.

Aquesta projecció, recomanada a partir de quatre anys, ens narra la història de l'elefant Sebastià i la seva millor amiga, la Mitxo, qui viuen en un agradable i pintoresc poblet costaner, Vilasol.
Tothom hi viu feliç fins que, un bon dia, el seu estimat alcalde desapareix! Una tarda, pescant, la Mitxo troba una ampolla amb un missatge d'ell, on els diu que ha naufragat a l'Illa Misteriosa i han d'anar a rescatar-lo. Dins de l'ampolla també hi ha una llavor petitona que ells planten i, en el transcurs d'una nit, produeix una pera gegant! De la pera en faran un vaixell en el qual salparan en Sebastià, la Mitxo i el seu camarada professor Glucosa. Així comença una aventura amb pirates perillosos, un dragó marí i uns fantasmes molt peculiars.

Aquesta pel·lícula, que va ser premiada al Festival de Sevilla amb el Premi Europa Júnior, es projectarà a  les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural  i les entrades es poden descarregar gratuïtament fins als deu anys, i per 3 euros a partir d'onze anys AQUÍ

Podeu descarregar material didàctic per treballar la temàtica del film AQUÍ 

El CineXic és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la col·laboració de les distribuïdores Rita&Luca i Pack Màgic.