Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·lectiu artístic Grup 13 mostra la seva obra en una exposició a la Biblioteca Municipal

La mostra s'inaugura aquest divendres 23 de setembre i es podrà visitar fins al 12 de novembre.

Sota el títol Grup 13: amistat, vocació, tradició la Biblioteca Municipal inaugurarà aquest divendres 23 de setembre, a les 7 de la tarda,  una exposició que mostra peces representatives d'aquest col·lectiu.

El Grup 13 és considerat un dels darrers col·lectius de pintors de l'escola manresana en actiu durant la primera dècada del segle XXI. El grup està integrat per alguns dels noms més destacats del panorama artístic de la capital bagenca d'ençà de la segona meitat del passat segle XX. En la mostra es podran veure peces d' Andreu Argelich, Joan Caballé, Jaume Casacuberta, Salvador Clotet, Andreu Descals, Josep Fornells, Mario García, Joan Jubert, Antoni March, Josep Massegú, Oriol Olivé, Maurici Pla, Rodrigo Rodríguez Comos, Antoni Sala, Ramon Salisi, Joan Sallent, Lluís Sanz, Josep Sarrate, Francesc Serrano, Antoni Sivillà, Josep Vila Closes i Isabel Vila Prat.

La mostra Grup 13: amistat, vocació, tradició també comptarà amb activitats paral·leles com la visita comentada pels mateixos artistes el dissabte 15 d'octubre a 2/4 de 12 del migdia i la conferència "Sant Fruitós de Bages, terra d'artistes" el divendres 4 de novembre a les 7 de la tarda.

La mostra, que està comisariada pel col·lectiu GREHVAT.0. , es podrà veure a la Biblioteca els matins de dimecres i dissabte de 10 a 2/4 de 2 del migdia i de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre.

L'exposició està