Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Col·lectiu de Recerca Històrica celebra el seu trentè aniversari amb un vespre de portes obertes a la Rectoria Vella i un sopar popular

El dissabte 8 d'octubre el Col·lectiu de Recerca Històrica del municipi celebra els trenta anys de la seva fundació amb una gran festa a la plaça de l'Església.

L'entitat va néixer l'any 1992 i durant tots aquests anys ha vetllat per conservar i donar a conèixer el patrimoni del nostre municipi. Aquest grup de veïns i veïnes van ser els impulsors del Museu de la Rectoria Vella, a La Sagrera, que va ser la llavor de l'actual Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi.

A partir de 2/4 de 8 del vespre s'obriran les portes del Museu de la Rectoria Vella per tal que tothom qui ho desitgi pugui visitar-lo i a continuació se celebrarà un sopar popular i un concert d'havaneres amb La Vella Lola i es podrà gaudir de rom cremat.

Els tiquets pel sopar es poden comprar al Museu i al Rober per 6 € anticipadament o per 7 € el mateix dia.

L'acte s'emmarca en les jornades europees de patrimoni que se celebren del 7 al 9 d'octubre a tot Europa per donar a conèixer el patrimoni cultural.