Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Col·lectiu de Recerca Històrica gestionarà el museu municipal de Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el Col·lectiu de Recerca Històrica han signat un conveni per a la gestió del museu municipal.

En el marc d’aquest conveni l’entitat aportarà en la gestió la seva experiència, professionalitat adquirida en els anys que ja han dirigit l’equipament. El Col·lectiu de Recerca Històrica treballarà per a fomentar la difusió i el coneixement del Museu municipal i del patrimoni cultural i històric del poble i organitzarà activitats de promoció del patrimoni i de l’art a Sant Fruitós de Bages. En aquesta mateixa línia, l’entitat organitzarà exposicions i oferirà la possibilitat de visites dels centres escolars municipals.

Pel què fa al patrimoni que es pot trobar al museu, el Col·lectiu de Recerca Històrica restaurarà les peces malmeses i realitzarà la conservació de les existents assegurant-ne la seva documentació i registre.

A banda, l’entitat gestionarà la obertura del Museu els diumenges de 11 a 13 hores i en gestionarà el seu dia a dia.

Per la seva banda, l’Ajuntament assumirà les despeses derivades de l’equipament i mantindrà contacte constant amb l’entitat per al desenvolupament de les diferents activitats que s’hi duen a terme.