Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç de Sant Fruitós de Bages surt al carrer amb una matinal de descomptes i promocions

Diferents punts del municipi estaran amenitzats amb actuacions musicals.

El dissabte 8 de maig, l'Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l'Ajuntament, ha organitzat la festa del Comerç al carrer que començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia.

Els establiments adherits a l'Associació Sant Fruitós Comerç Actiu exposaran els seus productes a les portes de cada botiga i oferiran descomptes i promocions especials.

Els clients que realitzin compres superiors a 20 € s'enduran una bossa de roba personalitzada i amb l'eslògan "Jo compro al comerç local". A més, per totes les compres superiors a 10 € els comerciants oferiran tiquets bescanviables per refrescos i cafès, als establiments de restauració adherits.

Durant tot el matí, els carrers s'ompliran de música amb actuacions en directe. A la plaça de l'Ajuntament es podrà gaudir amb el swing & manuche de Món Petit Món, al carrer Sallent amb la rumbeta del Kevin Deké i a la plaça del Ressorgiment, amb el Blues del Sergio.

Aquesta jornada de comerç al carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.