Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç de Sant Fruitós de Bages surt al carrer amb una matinal de descomptes i promocions

La sisena edició de la Festa del Comerç al carrer serà el dissabte 4 de maig.

El dissabte 4 de maig, l'Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l'Ajuntament, ha organitzat, la sisena edició de la Festa del Comerç al carrer que començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 2 del migdia.

Els establiments adherits a l'Associació Sant Fruitós Comerç Actiu exposaran els seus productes a les portes de cada botiga (calçat, moda, alimentació, flors...) així com els serveis que ofereixen i els visitants podran gaudir de descomptes i promocions especials i també de diverses sorpreses per tot l'eix comercial del municipi.

Per tal de dinamitzar, visibilitzar els establiments locals i donar vida al carrer, durant tot el matí la xaranga Buidant la bota oferirà música en directe i a la plaça de la Vila i a la plaça del Ressorgiment hi haurà tallers per la mainada. Seguint el fil de l’acció “Troba el click perdut”, en els establiments que participaran en aquesta acció podreu trobar-hi petits diorames de clicks de Playmobil.

Aquesta jornada de comerç al carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.