Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç de Sant Fruitós de Bages surt als carrers i places del municipi amb descomptes i promocions

La Festa del Comerç se celebrarà el dissabte 18 de setembre.

El dissabte 18 de setembre, els comerços de Sant Fruitós de Bages sortiran al carrer per exhibir els seus productes i oferir promocions, descomptes i obsequis als clients.

Durant tot el matí diversos punts del municipi s'ompliran de música en directe per amenitzar la jornada.

A la tarda, la festa es traslladarà sota el Cobert de la Màquina de Batre on hi haurà diverses propostes i exhibicions per tal de donar a conèixer alguns dels serveis que els comerços poden oferir.

La jornada finalitzarà a les deu del vespre amb un sorteig amb suculents premis com un viatge a Menorca per a dues persones, una estada a Madrid, un paquet "Experiència Bages Terra de Vins" i vals gastronòmics a bescanviar en establiments del municipi.

Per tal de participar en el sorteig es poden adquirir butlletes de participació pel preu de 2€ als establiments adherits, a partir el dia 10 de setembre, i durant la Festa del Comerç.

Aquesta jornada de comerç al carrer, organitzada per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.