Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç de Sant Fruitós de Bages surt al carrer i mostra tota la seva oferta en una matinal de descomptes i promocions

El bon temps ha acompanyat aquest dissabte la Festa del comerç al carrer de Sant Fruitós de Bages, organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Durant la matinal els veïns i veïnes han sortit a comprar i a conèixer la gran oferta amb què compta el municipi: roba, calçat, flors, alimentació i tota mena de serveis.

Els diferents establiments han mostrat al carrer l'àmplia oferta de productes i serveis amb què compta al municipi i els compradors han pogut gaudir d'importants ofertes i promocions en cadascuna de les botigues.

Per tal d'amenitzar la jornada, el grup Passabarrets ha omplert de música la plaça de la Vila i el seu entorn, i la rumbeta de Kevin Deké ha fet ballar als qui passejaven entorn de la plaça del Ressorgiment. Dins de les botigues els compradors també han pogut trobar-se amb tres senyores caracteritzades que han arrencat els somriures dels clients que realitzaven compres als diferents establiments.

Tant l'Ajuntament com l'associació Sant Fruitós Comerç Actiu valoren molt positivament aquesta tercera edició de la Festa del comerç al carrer, tant pel nombre de clients que van aprofitar aquesta matinal de descomptes i promocions, com per la bona resposta de la ciutadania que va sortir al carrer i va donar vida al municipi.