Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerços de Sant Fruitós de Bages repartiran bosses reutilitzables per potenciar el comerç de proximitat i reduir el consum de bosses de plàstic d'un sòl ús.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages repartirà, a través dels establiments del municipi, 4.000 bosses reutilitzables amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local i fomentar uns bons hàbits de compra en relació al medi ambient, és a dir, reduir el consum de bosses de plàstic.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha dissenyat unes bosses reutilitzables que es distribuiran a través del comerç local. Les bosses que es repartiran porten com a l’eslògan “SFB amb el comerç” i es podran adquirir de forma gratuïta en els establiments adherits a la campanya a partir del proper divendres 23 de desembre.

Per altra banda, i com ja és habitual, durant aquestes festes arribarà a totes les llars de Sant Fruitós de Bages un calendari de paret de l’any 2017. Enguany, la temàtica del calendari mostra a través de fotografies l’evolució de diferents punts i festes del municipi. Els calendaris es distribuiran a través del comerç del poble i també es poden recollir als diferents edificis municipals així com al propi ajuntament de Sant Fruitós de Bages.