Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert de Basket Beat posa al públic dempeus

Aquest dissabte Sant Fruitós de Bages va portar a Navarcles un dels darrers actes de Sant Fruitós, Ciutat del Bàsquet Català 2016, el concert dels participants als tallers de Basket Beat acompanyats per una Big Band.

A mitja tarda, els joves d’Artés, Navarcles, Sant Fruitós de Bages i Sant Vicenç de Castellet, que els dos últims mesos ha participat en els tallers de Basket Beat, organitzats pel Consell Comarcal del Bages, van fer una demostració de tot el que han après. Aquests s’han enfocat en treballar diferents ritmes amb el bot i el so de les pilotes de bàsquet, però a més a més s’ha utilitzat l’activitat per treballar el respecte, el treball en equip, la cohesió, ...

En acabar la seva actuació els joves van tenir l’oportunitat d’expressar què havia significat participar en els tallers i tots van coincidir que havia estat una experiència molt enriquidora i que els encantaria continuar amb l’activitat. Van presenciar aquesta activitat l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, l’alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, el Conseller de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania del Consell Comarcal dels Bages, Albert Marañón, el regidor de Joventut, Mobilitat i Serveis d’Artés, Enric Forcada, així com també el director del projecte Josep Maria Aragay.

A les 9 del vespre va ser el moment de la gran actuació, amb l’auditori de Navarcles ple, la Big Band va pujar a l’escenari. Just abans de començar, Sant Fruitós de Bages, va voler fer un reconeixement per la col·laboració de Navarcles en alguns dels actes de Ciutat del Bàsquet Català. Tot seguit va començar una hora d’espectacle, amb ritmes i cançons acompanyats de diferents instruments. Per finalitzar van pujar a l’escenari els joves dels tallers per participar en dues cançons amb la Big Band.

Pots reviure-ho aquí