Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell d'Infants s'organitza i proposa instal·lar tobogans a les piscines municipals, com a projecte dels pressupostos participatius

El termini per presentar iniciatives ciutadanes finalitza el dia 30 d'abril.

Els nens i nenes de les tres escoles del municipi suggeriran com a projecte en el pressupost participatiu d'aquest any, instal·lar tobogans a les piscines municipals.

A inicis d'aquest curs escolar el Consell d'Infants del municipi va rebre l'encàrrec de treballar per a preparar una proposta per a presentar-la als pressupostos participatius d'aquest 2023.

Els consellers i conselleres, durant les diferents sessions que s'han dut a terme al llarg del curs, han anat treballant aquesta iniciativa i van decidir que calia comptar amb les idees de tots els seus companys i companyes.

D’aquesta manera, els representants de cada centre van recollir les propostes dels seus companys i companyes, les  van agrupar per temàtiques i van comprovar que complissin els requisits que marquen les bases d'aquesta iniciativa.

Finalment, un cop es van buidar les dades van sorgir-ne tres projectes finalistes: la instal·lació de tobogans a les piscines, la construcció d’un pump truck a la zona de l'skate park i la creació d’un nou parc infantil.

Aquesta setmana, aquestes tres propostes s'han portat a votació als tres centres educatius amb la participació de 475 alumnes, des de 1r fins a 6è de primària.

Finalment, el projecte d'instal·lar tobogans a les piscines municipals ha estat la iniciativa guanyadora, amb 211 vots, seguida de la creació d'un nou parc amb 142 vots, i en tercera posició la construcció d'un pump truck amb 122 vots.

Recordem que el termini per a presentar propostes al pressupost participatiu 2023 finalitza el proper 30 d’abril, i poden presentar projectes de millora del municipi les entitats locals i les persones majors de 16 anys empadronades al poble.

Tota la documentació es pot trobar AQUÍ