Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller d'educació visitarà el nou edifici de l'escola Pla del Puig

El conseller d'educació, Josep Gonzàlez-Cambray, serà el dimecres 11 de gener a Sant Fruitós de Bages per a visitar el nou edifici de l'escola Pla del Puig, que va posar-se en funcionament amb l'inici del curs escolar.

La visita institucional començarà a ¼ de 2 del migdia a les dependències de l'Ajuntament on serà rebut per l'alcaldessa Àdria Mazcuñán i Claret i el regidor d'ensenyament Felip Echarri, i també per altres membres del consistori. La visita també comptarà amb la presència de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, de la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix i de la cap del Gabinet del conseller, Gemma Espanyol.

A les dues del migdia la comitiva es traslladarà a l'escola on serà rebuda per la directora del centre, Marta Casas, així com per la resta de membres de l'equip directiu amb qui compartiran un dinar amb les direccions dels diferents centres educatius del municipi.

A partir de 2/4 de 4 de la tarda, es realitzarà la descoberta d’una placa commemorativa. L’acte finalitzarà amb una xocolatada i animació infantil per a totes les famílies