Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cor Amics de la Unió protagonitza el tercer concert del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

Es tracta d’un cor infantil dirigit per Josep Vila Jover

De nou, el Mas de Sant Iscle serà l’escenari, aquest dijous, d’un nou concert del Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages. La nova proposta la protagonitza el Cor Infantil Amics de la Unió, una de les sorpreses més significatives que ha viscut el panorama musical català en els darrers anys i que dirigeix Josep Vila Jover.

Aquest cor ha assolit un important posicionament des que, l’octubre del 2013, va guanyar el prestigiós Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing. Des d’aquell reconeixement internacional, la seva trajectòria ha anat totalment en ascens com ho demostren, entre d’altres, la participació en òperes al Gran Teatre del Liceu o en importants produccions de Jordi Savall.
Un dels trets més significatius de la personalitat musical d’aquest cor radica en que la interpretació vocal va acompanyada d’elements provinents de la coreografia, l’escenografia, el vestuari… Tot posat al servei d’una voluntat que no només cerca noves expressivitats per a la música cantada, sinó també noves complicitats i atractius per al públic. Una bona prova d’aquesta personalitat es podrà palpar en el concert d’aquest dijous a la nit amb una mostra de peces i obres vocals que, sense mantenir cap nexe o temàtica comuns, han estat escollides com a carta de presentació per al tercer concert del Festival.

El concert començarà a les 10 de la nit al Mas de Sant Iscle. Les entrades de l’edició d’enguany tenen un preu de 20 euros. Per a més informació i venda d’entrades podeu consultar la pàgina web del festival: www.festivalsantfruitos.com.