Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El darrer dels concerts del Festival Internacional de Música clàssica porta L'essència del Bel Canto a l'escenari amb Serena Sáenz, Carles Pachón i el pianista Stanislav Anguelov

Aquest dijous 28 de juliol clou la 28a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana amb la proposta "L'essència del Bel Canto" amb la soprano Serena Sáenz i el baríton navassenc Carles Pachón, acompanyats al piano pel búlgar Stanislav Anguelov.

La barcelonina Serena Sáenz és considerada avui dia una de les veus joves amb més projecció del moment, l'any passat va endur-se el premi del Concurs Internacional de Cant Montserrat Caballé i també compta amb múltiples premis tant en el Concurs d'Òpera de París com en el Concurs Viñas.

Per la seva banda el navassenc Carles Pachón ha rebut aquest mes de juliol el primer premi en el prestigiós concurs Neue Stimmen, un dels concursos de cant més prestigiosos del panorama continental.

Acompanyats pel pianista búlgar Stanislav Anguelov, oferiran un recital líric d'àries de Rossini, Mozart i Donizetti.

El preu de les entrades és de 25 € i es poden adquirir AQUÍ i presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.