Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Departament de Salut considera idònia la ubicació del nou CAP a l'edifici de l'antiga biblioteca de Sant Fruitós de Bages

L’Equip de Govern municipal va oferir al Departament de Salut, la passada primavera, la possibilitat d’ubicar el nou CAP del municipi a l’edifici de l’antiga biblioteca que actualment funciona com a CAP de pediatria i vestidors de la Policia Local.

CatSalut ha emès un informe tècnic favorable per poder ubicar el nou CAP de Sant Fruitós de Bages a l’antiga biblioteca municipal. El Departament considera idoni aquest espai de 1.000 m2 i ara l’Ajuntament farà la cessió del solar i de l’edifici per tal de poder redactar el projecte de reforma i ampliació.

L’Ajuntament va proposar al Departament de Salut aquest espai ja que el considerava idoni al trobar-se al nucli del municipi i just al costat de la residència per a la gent gran i l’Esplai d’avis.

Amb aquest nou equipament el municipi podrà unificar tots els serveis en un únic espai i contribuirà a configurar l’illa socioassistencial promoguda per l’actual govern municipal.