Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Departament d'Ensenyament construirà l'edifici definitiu per a l'escola Pla del Puig

El Departament d’Ensenyament ha anunciat aquest dilluns que licitarà la redacció del projecte executiu per a la construcció de l’escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages.

El Director General de centres públics del Departament d’Ensenyament, Lluís Baulenas, ha fet aquest anunci durant la visita a l’equipament aquest dilluns al matí, on ha explicat que el Govern preveu licitar la redacció del projecte executiu i de direcció d’obra abans de finalitzar l’any.

Paral·lelament al nou edifici per l’escola, l’Alcalde Joan Carles Batanés Subirana, també va anunciar que té prevista la construcció d’un nou pavelló esportiu que pugui ser utilitzat en horari escolar pels alumnes del centre com a gimnàs i sala polivalent i que fora de l’horari lectiu, en puguin fer ús tots els santfruitosencs.

Aquest anunci arriba després que l’Ajuntament hagi mantinguts diverses reunions amb els Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central peticionant aquesta demanda i que l’AMPA hagi realitzar diverses reivindicacions cíviques en aquest mateix sentit.