Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El director general de Joventut visita Sant Fruitós per conèixer els espais i activitats municipals destinades al jovent

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, acompanyat del coordinador territorial, Oriol Martín, i la tècnica Anna Gómez van visitar la setmana passada Sant Fruitós de Bages per conèixer els espais municipals i les activitats destinades a la gent jove que organitza l’Ajuntament. 

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, acompanyat del coordinador territorial, Oriol Martín, i la tècnica Anna Gómez van visitar la setmana passada Sant Fruitós de Bages per conèixer els espais municipals i les activitats destinades a la gent jove que organitza l’Ajuntament. En aquesta visita, la regidora de Joventut, Manoli Martín, juntament amb dos tècnics locals, va mostrar les instal•lacions del Nexe Jove i va explicar la polivalència d’aquest espai. També, es va aprofitar per presentar dos punts d’interès per al jovent, com són la nova pista de vòlei platja i la ràdio municipal.

A banda, Paula Mora i Roger Canyadell, en nom de l’Ajuntament, van explicar als convidats tots els projectes iniciats per l’àrea de Joventut entre els que destaquen els Tallers Ocupa’t iniciats el mes d’octubre i que, donada la situació econòmica actual, és una de les iniciatives amb més bona acollida entre els joves. La visita va acabar amb la projecció del lipdub que va liderar l’àrea de Joventut fa uns anys en el que es reflecteix perfectament la transversalitat de la feina feta i la bona relació amb el jovent de Sant Fruitós.

Imatges relacionades