Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Director General de Transport i Mobilitat visita l'aeròdrom Barcelona-Bages

Pere Padrosa va estar acompanyat per l’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, per Marc Paré, de l’estudi d’Arquitectura Ubbu, i per membres de l’empresa SKYDIVE-BCN

El passat dimarts, el Director General de Transport i Mobilitat, Pere Padrosa, i la Subdirectora General de Ports i Aeroports de la Generalitat de Catalunya, Rosa Maria Busquets, juntament amb l’Alcalde, Joan Carles Batanés, varen visitar les instal·lacions de l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. El Director General va mostrar molt d’interès per aquest equipament i va deixar palès que és un bon coneixedor del món aeroportuari.

L’estructura del complex va ser explicada per Marc Paré, de l’estudi d’Arquitectura Ubbu, des d’on han dibuixat el projecte, i pels membres de l’empresa SKYDIVE-BCN, els quals desenvolupen el centre de paracaigudisme. Es va accedir a l’àrea d’aterratge, a la pista d’avionetes, als hangars i també al futur espai de restaurant amb piscina. Un dels instructors va exposar el ventall d’activitats que es volen oferir: centre d’activitat aèria, aviació esportiva, vols turístics en helicòpter, tallers i una escola de formació de paracaigudistes.
El passat mes de juny ja es va iniciar l’activitat a l’aeròdrom amb el desig que aquest centre potencií l’activitat al Pla de Bages i aproximi el món de l’aviació als ciutadans del municipi i de les rodalies.