Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El diumenge de Pasqua Florida les Caramelles animaran els carrers de Sant Fruitós de Bages

El diumenge 31 de març, Pasqua Florida, l'Agrupació Coral Sant Fruitós omplirà de cançons el poble en la cantada de Caramelles, sota la direcció d'Anna Maria Riera.

Els caramellaires començaran les actuacions a ¾ de 10 del matí al carrer Germán Duran, a 2/4 d'11 seran a Cal Casajuana, la cantada a l'església parroquial serà a les 11 i 10 del matí i a continuació es dirigiran a la plaça Alfred Figueras amb una cantada a les 12 del migdia. Finalitzaran el recorregut a la plaça de la Vila, davant l'Ajuntament, a 2/4 d'1 del migdia.

Enguany la Coral compta amb la col·laboració dels alumnes de 1r d'ESO de l'institut Gerbert d'Aurillac i de l'esbart Som Riu d'Or, qui també prendran part de la matinal.

Aquesta col·laboració forma part del projecte que s’està duent a terme des de l’institut, amb el finançament de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’engrescar a l’alumnat a participar de les festes del municipi de la mà de les entitats locals. Entorn les Caramelles s’ha treballat amb un galop que s’enllaça amb el ball de l’Estapera i una cançó.

En el marc la Festa de l’Arròs ja van aprendre a ballar el Ball del Puro i de cara a la diada de Sant Jordi s’està organitzant una jornada sardanista i també s’està treballant per tal que els alumnes aprenguin a tocar la gralla o el flabiol.

Amb motiu de l'any Clavé, que se celebra aquest 2024, durant les Caramelles es recordarà la importància que ha tingut el compositor en la cultura catalana.

Des de l'Ajuntament us animem a sortir al carrer a gaudir d'aquests petits concerts de primavera.