Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El diumenge de Pasqua les Caramelles animaran els carrers de Sant Fruitós de Bages

Càpsula Caramelles
Càpsula Caramelles

El proper 12 d'abril, diumenge de Pasqua Florida, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages farà sonar pels carrers del municipi 3 cançons de Caramelles per tal que la població pugui gaudir d'aquesta popular tradició.

Un vehicle de Protecció Civil recorrerà tot el municipi fent sonar les 3 peces escollides per l’ocasió des de 2/4 d'11 del matí i fins a la 1 del migdia.

A la 1 del migdia, a través de Ràdio Sant Fruitós, s'emetran aquestes 3 cançons en directe per tal que tots els veïns i veïnes puguin sortir els balcons a cantar-les a l'uníson.

Els textos d'aquestes peces musicals es penjaran a la web municipal i a les xarxes socials per tal que tothom pugui participar de la festa.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages vol agrair la implicació en la iniciativa de l'Agrupació Coral Sant Fruitós, amb la seva directora Anna Maria Riera al capdavant i de l'emissora municipal Ràdio Sant Fruitós.

Recordem que Ràdio Sant Fruitós es pot sintonitzar al dial 107.5 de l'FM, per internet a www.radiosantfruitos.cat o a través de l'APP mòbil de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.