Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El drama "Un amor" d'Isabel Coixet, arriba al Teatre Casal Cultural

La projecció serà el diumenge 26 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda.

El Cicle Gaudí presenta aquest mes de maig a Sant Fruitós de Bages el film Un amor, d'Isabel Coixet, la pel·lícula guardonada amb el Premi Gaudí a Millor guió adaptat en la XVI edició dels guardons de l'Acadèmia.

Aquest drama, protagonista per Laia Costa i Hovik Keuchkerian ens narra la història de la Nat (Laia Costa), una dona de trenta anys que, amb la voluntat de fugir de la ciutat, troba refugi en el petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. Instal·lada en una casa rústica i mig en runes, i acompanyada d'un gos salvatge i tosc, intenta reconstruir la seva vida, al mateix temps que s'enfronta a l'hostilitat del propietari de la llar i a la desconfiança dels habitants del poble.

A partir d'una inquietant proposta sexual del seu veí Andreas (Hovik Keuchkerian), la Nat es veurà trasbalsada i immersa en una passió devoradora i obsessiva que posarà en qüestió el tipus de dona que creu ser.

El guió de la pel·lícula està basat en la novel·la homònima de l'escriptora Sara Mesa.

La projecció serà aquest diumenge 26 de maig a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Casal Cultural. Les entrades es poden comprar anticipadament a partir de 3 € AQUÍ