Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages es celebrarà en la seva 26ena edició adaptant-se a la situació actual

Arxiu edició 2019
Arxiu edició 2019

La 26ena edició del Festival Internacional de Música Clàssica - Memorial Eduard Casajoana omplirà un any més de música els jardins de Sant Benet de Bages les nits dels dijous de juliol.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’Associació Memorial Eduard Casajoana, impulsora del Festival i Món Sant Benet treballen per a poder celebrar aquesta prestigiosa proposta cultural tot i l’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

El certamen es celebrarà els dijous 9, 16, 23 i 30 de juliol. La primera de les propostes, la que es celebrarà el dijous 9 de juliol, tindrà un format especial degut a la previsió en les fases de la desescalada. Aquest primer concert es preveu emetre de forma prèviament enregistrada i inclourà alguna sorpresa. Els altres 3 concerts es celebraran de manera presencial seguint totes les mesures de seguretat i prevenció.

Des del Festival es destinarà una part dels beneficis de la venda d’entrades a projectes solidaris per fer front a la situació generada per la Covid-19, impulsats per Cáritas Sant Fruitós i per la Plataforma d’Aliments de Manresa.

Durant les properes setmanes s’informarà de tots els detalls i del cartell del Festival.