Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern amplia la gratuïtat de la C-16 a la ronda de Manresa les 24 hores els dies feiners

Aquesta bonificació s'aplicarà a partir de l'1 de setembre
Imatge d'arxiu Autema
Imatge d'arxiu Autema

El Govern  de la Generalitat ha aprovat la modificació del Decret que regula la concessió de l'autopista C-16 per ampliar la gratuïtat de la carretera. En concret, la bonificació del 100% del cost del peatge de la barrera lateral de Sant Vicenç de Castellet s'aplicarà durant les 24 hores de dilluns a divendres laborables a partir de l'1 de setembre vinent. D'aquesta manera, s'amplia la bonificació existent, que s'aplicava durant les hores punta (de 7.00 h a 10.30 h i de 17.00 h a 21.00 h) dels dies no festius.

Aquest descompte del 100% s’aplicarà a tots els recorreguts entre l'enllaç número 41 (Sant Vicenç de Castellet) i el final de l'autopista C-16 a Sant Fruitós de Bages, en tots dos sentits de circulació i als vehicles de la categoria II (turismes). Per beneficiar-se'n, cal emprar en tot el recorregut per l'autopista un sistema de pagament dinàmic (ViaT o Satellise).

 

Aquesta ampliació de la gratuïtat se suma als altres descomptes vigents amb què compten els usuaris de la C-16 al tram Terrassa–Manresa en dies feiners: bonificació de la tarifa base per a totes les categories tarifàries; descompte del 50% a la barrera troncal de Sant Vicenç de Castellet en hora punta; descompte per a vehicles ECO (30% en vehicles híbrids, GN i GLP, i 75% en vehicles elèctrics) i bonificació del 40% als vehicles d’alta ocupació (VAO).