Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern de Sant Fruitós de Bages presenta el projecte d’adequació de la nova comissaria de policia local als grups de l’oposició

Aquest dilluns al matí, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha explicat el projecte d’adequació del local que ocuparà la comissaria de la Policia Local als regidors de l’oposició.

Durant la trobada, on hi han assistit regidors de ERC i de Junts per Sant Fruitós, l’alcalde, juntament amb el tècnic municipal responsable del projecte i el tècnic de l’empresa que ha realitzat el projecte, s’han exposat les reformes necessàries a realitzar al local ubicat al carrer Eugeni d’Ors.

Recordem que el canvi d’ubicació de la comissaria es produeix fruit de la necessitat de disposar d’unes instal·lacions més modernes i operatives ja que les actuals, ubicades a la plaça de la Vila, han quedat obsoletes. Aquest local s’adequarà i serà operatiu fins que entri en funcionament l’edifici definitiu que es construirà al solar que ocupava l’antiga fàbrica Bertran i Serra.

La previsió és aprovar aquest projecte a la Junta de Govern Local del proper 23 de setembre.