Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages agraeix la bona rebuda que han tingut al capdavant del consistori

L’Equip de Govern de Sant Fruitós de Bages vol agrair, quinze dies després de la seva entrada al capdavant del consistori, la bona rebuda que han tingut per part dels diferents col·lectius del municipi i per part de l’equip de persones que conformen l’Ajuntament.

En aquest sentit es vol agrair públicament totes les mostres de recolzament rebudes per part dels diferents integrants dels equips instructors de l’Ajuntament, que fan possible que la maquinària no s’aturi i que els projectes necessaris per la població funcionin. L’Equip de Govern vol destacar l’eficàcia, el compromís, la capacitat de treball i la  professionalitat que demostren dia a dia.

En aquesta mateixa línia també es vol donar les gràcies per la reconfortant rebuda que s’ha tingut per part de les diferents entitats del poble amb les que ja s’ha tingut l’oportunitat de realitzar trobades i es vol destacar la gran quantitat i qualitat d’idees engrescadores que han proposat per a realitzar en el Sant Fruitós de Bages del demà.

El Govern no vol deixar de donar les gràcies també per les múltiples mostres d’afecte i suport que han rebut pels carrers del municipi per part dels santfruitosencs i santfruitosenques, uns actes que esperonen a l’equip a continuar treballant pel municipi.

Des del Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages es desitja a tothom que gaudeixi d’aquesta Festa Major d’Estiu, uns dies on els carrers del nostre municipi s’omplen de cultura i festa.

 

Equip de Govern Municipal