Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern municipal de Sant Fruitós manifesta que el projecte de l'aeròdrom s'ajusta a la Llei

El Govern municipal de Sant Fruitós de Bages posa de manifest que la tramitació seguida pel projecte d’actuació de l’aeròdrom s’ajusta completament a la Llei i afegeix que durant tot el procés s’ha comptat amb l’assessorament i la col•laboració de la Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya. El propi director general, Agustí Serra, va ser el primer en conèixer l’esborrany del projecte i el camí seguit ha estat validat en tot moment pel seu departament.

Per portar a terme la tramitació, l’Ajuntament manifesta que s’han demanat fins a vuit informes a diferents departaments de la Generalitat, que han estat favorables, a més de l’informe d’Aviación Civil del Ministerio de Fomento. Amb tot, el consistori indica que el Pla Director l’ha de portar a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que va ser peticionat pel propi Ajuntament al Conseller de Territori en el Ple del passat 12 de març.

El Govern municipal considera que el procés i la tramitació portada a terme s’ajusta completament a la legalitat i que aquest serà el camí que se seguirà per a les aprovacions encara pendents per les Administracions.