Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern Municipal presenta un pressupost de més d’11 milions i mig d’euros pel 2020

L’equip de Govern preveu portar a ple aquest pressupost durant el mes de desembre

El govern municipal presentarà, en un ple extraordinari aquest mes de desembre, un pressupost que ascendeix a 11.729.186,76 €, un 8,87% superior al pressupost d’aquest 2019. Aquest destaca per l’increment en les millores en els equipaments municipals alhora que es mantenen els serveis.

L’equip de govern presenta un pressupost que augmenta les inversions un 24,29% respecte el 2019, arribant als 2.770.875€. En aquest sentit cal destacar la construcció del nou pavelló d’esports i la urbanització del seu entorn, el nou Casal d’Entitats, la reforma de la planta primera del nou museu municipal, la rampa d’accés a la passera de La Rosaleda i les actuacions de modernització i enllumenat de polígons, entre d’altres.

El capítol 4, destinat a les transferències corrents, també augmenta en un 4,2% (462.958€), per tal d’ampliar les subvencions i convenis amb les entitats i associacions del municipi.

Pel què fa al capítol 2 de despeses ordinàries, el pressupost serà de 3.388.278,63€, un 1,36 % inferior que el passat exercici, permetent prestar els serveis i béns corrents de forma més econòmica.

Pel què fa al capítol de personal, incrementarà un 9,84% per l’augment obligat que preveu la llei i per la contractació, entre d’altres, de nous agents cívics, personal de la policia local, un tècnic de patrimoni i un tècnic de medi ambient.

Aquest pressupost pel 2020 es manté en la línia d’augmentar les inversions, reduir la despesa corrent i millorar els serveis i convenis amb les entitats.

L’equip de Govern municipal ja ha mantingut dues reunions explicatives d’aquest pressupost amb els regidors dels grups a l’oposició, durant les quals no s’ha manifestat cap qüestió que no permetés portar el projecte de pressupostos a un ple extraordinari el desembre.