Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jurat de la iniciativa Viles Florides visita Sant Fruitós de Bages per valorar els diferents espais ornamentals

El municipi va rebre tres Flors d’honor en la darrera edició, com a reconeixement als seus parcs i jardins.

Aquest dimecres un jurat qualificador del projecte Viles Florides ha visitat Sant Fruitós de Bages per tal de valorar els diferents espais ornamentats del municipi tenint en compte els tipus d'arbres, flors i arbustos que s’hi ha plantat.

La valoració que realitzi el jurat de la visita, permetrà atorgar al municipi el distintiu d'entre 1 a 5 flors. Sant Fruitós de Bages va revalidar en la darrera edició el distintiu de tres flors d'honor.

Acompanyats pel regidor de medi ambient David Ruiz, i tècnics municipals, el jurat ha pogut veure diferents zones enjardinades del municipi, començant per la plaça de la Vila i continuant cap al carrer Padró, l'Era de Cal Vallbona, l'entrada al municipi pel Raval, el parc del Bosquet, la plaça Alfred Figueras, Can Figueras i la plaça Onze de Setembre.

Un total de 154 municipis catalans van prendre part l'any 2021 en la iniciativa Viles Florides que reconeix els municipis que treballen per fer valdre la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals, a través de l'atractiu dels parcs i jardins.