Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de Nadal torna a Sant Fruitós de Bages ampliant els dies d'obertura, les parades d'artesania i gastronomia i amb una àmplia oferta d'activitats paral·leles

Els dies 6, 7, 8, 9 i 10 i el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, el Mercat serà al Cobert de la Màquina de Batre.

El Mercat de Nadal torna per tercer any consecutiu a Sant Fruitós de Bages ampliant els dies d'obertura a set jornades, tot el pont de la puríssima, els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre, i el cap de setmana del 16 i el 17 de desembre.

Durant aquests set dies de Mercat de Nadal, una trentena de parades ompliran el Cobert de la Màquina de Batre amb una variada oferta de productes d'artesania i gastronomia i també de propostes de tallers per a petits i grans, com un taller de galetes o un taller de muntatge amb peces de Lego.

A l'escenari central del Mercat gaudirem de les actuacions musicals nadalenques de l'Escola de Música del municipi, del Club de la Guitarra, i del grup La Tercera de Joventut i també amb els concerts de Dizzy's Music, els Passabarrets i de Quart de Blues. L'esbart Som Riu d'Or també ens oferirà les seves danses i Ràdio Sant Fruitós oferirà programació en directe.

Pels més petits el Pare i la Mare Nadal visitaran el Mercat diàriament i els dos dissabtes del Mercat, els infants que ho desitgin, podran fer cagar el Tió. El darrer dia, el diumenge 17 de desembre, serà el Patge Reial qui ens farà una visita.

Entorn del Mercat de Nadal, a la plaça Onze de Setembre, es podrà gaudir de la pista de gel, una instal·lació que s'inaugurarà el dimecres 6 de desembre, a les 6 de la tarda amb, amb una exhibició d’un ball en grup i les actuacions individuals de la campiona i de la subcampiona de Catalunya de patinatge sobre gel i del subcampió d’Espanya.

La pista estarà oberta fins al 22 de gener, de dilluns a dijous de 5 de la tarda a 9 del vespre i els divendres, dissabte i diumenges i festius d'11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre. El preu de les entrades serà de 7 € i caldrà portar guants per poder entrar al recinte. Els pares que acompanyin als infants podran fer ús de grampons per 3€.

Tota l'oferta d'activitats emmarcades en el Mercat de Nadal i dins el paraigua "Viu el Nadal Sant Fruitós de Bages" es poden consultar AQUÍ