Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu acull l'exposició Vi_suals , amb la viticultura com a fil conductor

La mostra s'inaugura aquest dijous 7 d'abril a les 6 de la tarda

La mostra VI_suals és un projecte que vol donar valor a la cultura tradicional del vi amb els llenguatges artístics contemporanis. Amb una trajectòria de gairebé 10 anys, ha esdevingut una iniciativa cultural de referència, per la seva tasca divulgativa a l'hora d'apropar la cultura del vi al teixit social del Bages.

Any rere any, VI_suals reuneix el treball de diferents artistes sota un concepte o element vinculat a la viticultura. El programa de l'edició de 2021 que presentem a Sant Fruitós parteix del concepte «cercles». Els artistes plàstics han incorporat a les seves creacions un cèrcol de ferro de bóta, cedit per cadascun dels cellers de la DO Pla de Bages que participen en el projecte. A més d’aquesta referència directa al món del vi, els «cercles» apel·len al procés vegetatiu de la vinya i són alhora el símbol de l’infinit i la unitat.

Els artistes seleccionats per la mostra del Museu de la memòria de la vinya i el vi són: Tamara Hernandez, Marta Genís, Núria Malé, Àngels Comellas, Pep Jaumeandreu, Enric Rodó.

La mostra Vi_suals s'inaugura aquest dijous 7 d'abril, a les 6 de la tarda, al Museu de la memòria de la Vinya i el Vi i hi serà fins al dia 12 de juny.

Aquesta exposició està produïda per l’Ajuntament de Manresa, la DO Pla de Bages i la Taula de les arts visuals.