Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de la memòria de la vinya i el vi mostra l'oferta de l'equipament durant la jornada de la Ruta del VI de la DO Pla de Bages

Aquest dimecres el Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi ha estat present en la jornada anual de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, que s'ha celebrat al celler Oller del Mas.

La regidora de turisme, Carme Cruz, ha pres part en la jornada juntament amb la tècnica del Museu santfruitosenc, Liliana Costa, qui ha presentat les activitats que s'han dut a terme a l'equipament aquest 2023 per tal de difondre la cultura del vi i els projectes previstos per l'any vinent.

Durant la sessió, on hi ha pres part una quarantena d'agents de l'enoturisme al Bages, s'han presentat les diferents accions que s'han dut a terme aquest any dins la Ruta del vi i s'han exposat els projectes de futur.

La ruta inclou més de trenta propostes per donar a conèixer les singularitats i la cultura de vi del territori. Els objectius d'aquest projecte són aglutinar i dinamitzar l'enoturisme a la comarca, posicionar el Bages com una destinació d'enoturisme cultural de referència a Catalunya i promoure el desenvolupament econòmic del territori a través de l'enoturisme.