Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de la vinya i el vi acollirà els actes de la Festa de la Verema a Sant Fruitós de Bages

La 25a edició de Festa de la Verema del Bages, que se celebra aquest cap de setmana, té actes en 13 municipis de la comarca.

El Museu de la vinya i el vi serà l'epicentre, aquest dissabte 3 d'octubre, de les activitats que es realitzaran a Sant Fruitós de Bages amb motiu de la 25a edició de la Festa de la Verema del Bages.

El tret de sortida de les activitats serà la presentació del darrer número de la revista Dovella, a 2/4 de 6 de la tarda. Aquesta edició presenta un monogràfic dedicat a la memòria popular de la vinya i el vi i recull les sis ponències i comunicacions que es van presentar en les VIII Jornades de patrimoni que organitza el Centre d'Estudis del Bages.


A continuació, el catedràtic del Departament d'Història Contemporània de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, Llorens Ferrer i Alòs, impartirà la conferència "Vinya, vi i aiguardent, un dels motors econòmics del Bages i Sant Fruitós". La xerrada estarà amenitzada amb l'actuació musical de Corrandes són Corrandes que presentaran el seu treball "Corrandes amb D.O.: in vino veritas", un espectacle de cançó de text improvisat creat per tal que la cultura del vi en sigui protagonista.

Durant la jornada, des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, les portes del Museu Municipal seran obertes als visitants.


Totes les activitats es desenvoluparan a la plaça de l'Era de Cal Vallbona, just davant del Museu Municipal. Per tal de poder controlar l'aforament els assistents hauran de descarregar prèviament una invitació gratuïta a: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES


Recordem que és obligatori l'ús de mascareta, la rentada de mans i mantenir la distància de seguretat.