Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de la Vinya i el Vi organitza propostes de natura i cultura, en el marc del Dia Internacional dels Museus

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, el Museu de la Vinya i el Vi ha programat propostes per a tots els públics per tal de celebrar-ho.

Aquest dissabte 15 de maig es durà a terme la caminada "Aigua i Memòria", una ruta de 10 km que durant 4 hores permetrà als participants conèixer la importància de l'aigua al municipi. Se sortirà a les 8 del matí des del Museu i es recorreran els horts de La Sagrera per continuar vorejant el polígon de Sant Isidre fins a arribar a Sant Iscle, a continuació s'arribarà al Parc de l'Agulla resseguint el recorregut de la Sèquia per retornar a Sant Fruitós de Bages.

El diumenge 16, a les 9 del matí, es realitzarà una ruta més curta, dirigida a públic familiar. Serà una caminada circular d'uns 5 km que mostrarà més en detall la zona dels horts de La Sagrera passant per l'ermita de Sant Isidre. L’aforament per a realitzar aquesta ruta ja està complet.

El mateix diumenge, a les 12 del migdia al davant del Museu, es podrà gaudir de l'espectacle de dansa contemporània Empelt on dues dones de la terra que amb força es mouen, s'empelten i lluiten per un món i un paisatge diferent al compàs d'una veu amb personalitat pròpia.

Les persones que vulguin participar en la caminada llarga o gaudir de l’espectacle Empelt poden reservar la seva invitació gratuïta al següent ENLLAÇ 

Finalment el dimarts 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es realitzarà una jornada de portes obertes a l'equipament i cada persona que el visiti rebrà un petit obsequi