Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de la vinya i el vi organitza una gimcana per trobar peces de la Rectoria Vella amagades pels comerços del municipi

L'activitat es pot realitzar fins al 26 de juliol.

En el marc de la Festa Major d'estiu, el Museu de la Vinya i el vi ha organitzat una gimcana pels comerços del municipi per tal que els participants en aquesta proposta trobin diferents peces del museu de la Rectoria Vella que s’han amagat al comerç local.

Les persones que vulguin participar en aquesta proposta, han de demanar als comerços adherits o bé al Nexe Espai Jove, a l'àrea de cultura o a la Biblioteca, un àlbum de cromos que hauran d'anar completant quan trobin els diferents objectes. Cada establiment disposarà d'adhesius de l'objecte amagat en el seu comerç.

Un cop els participants completin tot l'àlbum, poden dipositar-lo al Nexe Espai Jove, a la Biblioteca, a l'àrea de cultura o a l'ajuntament i entraran en el sorteig de 5 abonaments per a les piscines municipals, una visita a la Casa-Museu les Cases de Matamargó i un dinar al restaurant Roquerols.
Amb aquesta iniciativa es vol seguir donant suport al comerç local, tot dinamitzant-lo, i alhora donar a conèixer la col·lecció d'objectes històrics que es conserven a la Rectoria Vella.

Arxius Adjunts