Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu organitza un taller familiar per aprendre la tècnica de construcció amb pedra seca

El taller s'emmarca en l'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" que es pot veure fins al 4 de juliol a l'equipament.

Aquest dissabte 12 de juny, a les 11 del matí, el Museu de la Vinya i el Vi acull un taller per a famílies amb infants per tal de conèixer la tècnica constructiva de la pedra seca, molt arrelada a la comarca Bages.

Les barraques de pedra seca es construeixin apilant pedres unes sobre les altres i arranjant sense cap mena d'argamassa d'unió, tan sols amb l'ajuda de petites falques de la mateixa pedra.

Els participants en l'activitat podran construir una maqueta d'una barraca amb un material que permet fer construccions sense necessitat d'utilitzar cap altre material d'unió, la fècula de patata.

Les persones interessades a participar-hi han d'inscriure's prèviament al correu electrònic sfb.museu@santfruitos.cat. Les places són limitades.

Aquest taller es realitza emmarcat en l'exposició "Tota pedra fa paret, la pedra seca a Catalunya" que es pot veure al Museu i a la Biblioteca Municipal fins al pròxim 4 de juliol.