Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Nexe Espai Jove amplia el seu horari d'obertura amb programació estable

L'equipament juvenil obrirà també els divendres a la tarda.

A partir d'aquest mes de febrer, els i les joves del municipi podran trobar-se al Nexe Espai Jove cada divendres a la tarda per a participar en les diferents propostes que s'oferiran de forma estable.

Des de la regidoria de joventut, s'ha apostat per ampliar l'horari de l'equipament obrint els divendres a la tarda per tal que el jovent del municipi tingui una oferta més àmplia d'activitats d'oci, cultura i esport.

L'equipament obrirà els divendres en horari de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre, oferint propostes estables de forma regular: tardes de cinema, tallers de cuina, tornejos de ping-pong, vespres de jocs de taula..., Aquesta programació s'ha confeccionat tenint en compte els interessos del col·lectiu i s'anirà adaptant en funció de les seves demandes.

La proposta d’aquest divendres 4 de febrer és un taller de cupcakes i magdalenes, a partir de les 5 de la tarda. Setmanalment s’informarà a través de les xarxes socials del Nexe Espai Jove de les diferents propostes que es realitzaran.

Amb aquesta ampliació d'horari, el Nexe Espai Jove estarà obert cada tarda de dilluns a divendres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre, i també els divendres al matí  de 2/4 d'11 a 2/4 d'1 del migdia.

Recordem que l'equipament juvenil, a banda de les diferents propostes d'oci, cultura i esport que s'ofereixen de forma regular, és també un espai on els joves poden fer ús de les diferents sales d'estudi, rebre assessorament d'àmbit acadèmic, afectiu o laboral i compta també amb d'una sala polivalent per al treball en grup o per a fer diferents activitats això com també per a l'oci amb un espai per al ping-pong, futbolí i billar.

Properament, també entraran en funcionament dos bucs d'assaig totalment equipats, per tal que músics o grups del poble disposin d'un espai on poder trobar-se. Aquests dies s'estan fent els treballs d'insonorització d'aquests espais per tal que mentre estiguin en funcionament no es destorbi a la resta d'usuaris