Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Nexe Espai Jove inaugura el mural "Carrers lliures de por"

Prèviament es projectarà el documental "Las que faltaban", que mostra la invisibilització de les dones en el panorama musical actual.

El dissabte 15 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a l'exterior de Nexe Espai Jove, s'inaugurarà el mural "Carrers lliures de por", que es pot veure a la porta d'entrada de l'equipament juvenil.

El contingut d'aquest mural de grans dimensions va ser ideat a través de les propostes de les dones del municipi que van prendre part en les sessions participatives que es van organitzar en el marc del Març Lila. L'artista local Clara Oliveres, amb el col·lectiu feminista Mai sense Veu, van plasmar les idees a la paret.

Prèviament a la inauguració, a les 7 de la tarda, es projectarà el documental "Las que faltaban", enregistrat de forma amateur durant a gira de la Mafalda "La última vez que te escucho", recollint el testimoni d'algunes artistes i treballadores del sector musical. La peça audiovisual és un relat col·lectiu sobre què és ser dona en l'àmbit musical. Les entrevistades parlen de rols, discriminacions, referents, sororitat, feminisme i lluita.

Les persones interessades a participar-hi han d'inscriure's prèviament a través de l'Instagram del @nexejove o en el següent ENLLAÇ