Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Nexe Jove i el Club de la Feina ajuden a joves a inscriure's a la Garantia Juvenil

Per tal de poder accedir als programes d’inserció laboral que promociona l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Generalitat de Catalunya, és important inscriure’s a la Garantia Juvenil.

Per tal de poder accedir als programes d’inserció laboral que promociona l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Generalitat de Catalunya, és important inscriure’s a la Garantia Juvenil. Per aquest motiu, el consistori posa a disposició dels joves del municipi un servei del Club de la Feina i del Nexe Jove per a facilitar la inscripció a aquest projecte d’inserció laboral a nivell europeu. A la Garantia Juvenil poden inscriure’s els joves d’entre 16 i 24 anys, o menors de 30 amb un grau de discapacitat igual o inferior al 33% que estiguin inscrits o no al servei públic d’ocupació i que no tinguin feina ni s’estiguin formant. La Generalitat de Catalunya oferirà a tots aquells que s’inscriguin al pla la possibilitat de treballar, fer pràctiques o realitzar una formació després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.

La manera més ràpida per accedir al fitxer és a través del DNI electrònic que es pot activar a la Direcció General de la Policia sense demanar cita prèvia. Tot i així, els joves podran dirigir-se al Club de la Feina, els dilluns de 9 a 12:30 h i els dijous de 9 a 12:30 h i al Nexe Jove, els divendres d'11 a 13h i de dilluns a dijous de 16,00 a 20,00h; per a rebre ajuda amb la inscripció.