Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou edifici de l'escola Pla del Puig queda oficialment inaugurat

Ajuntament, comunitat educativa i famílies descobreixen la placa inaugural acompanyats pel conseller d'educació Josep Gonzàlez- Cambray.

Aquest dimecres 11 de gener de 2023 ha quedat inaugurat de forma oficial el nou edifici de l'escola Pla del Puig, que va posar-se en funcionament amb l'inici de curs aquest passat mes de setembre.

A les 4 de la tarda un grup d'infants, acompanyats pel conseller d'educació Josep Gonzàlez-Cambray, per l'alcaldessa Àdria Mazcuñán, pel regidor d'ensenyament Felip Echarri i per la directora del centre, Marta Casas, han descobert la placa inaugural de l'edifici sota la mirada de tots els infants i famílies del centre.

En el torn dels parlaments, s'ha donat veu a tres joves que van ser els primers alumnes de l'escola ara fa setze anys, quan es van instal·lar els barracons provisionals. Alhora també han pres part de l'acte dos alumnes que actualment cursen 6è de primària i que han pogut gaudir finalment del nou edifici en el seu darrer curs de la seva etapa d'educació primària.

L'acte d'inauguració ha finalitzat amb una festa amb animació infantil i xocolatada al pati de l'escola.

Prèviament a la inauguració, el conseller ha visitat les dependències de l'Ajuntament on ha signat el llibre d'honor del consistori. Durant l'acte l'han acompanyat l'alcaldessa Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d'ensenyament Felip Echarri, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, així com altres regidors del consistori.

Posteriorment, han mantingut una reunió de treball on s'han tractat diferents temes de l'àmbit educatiu que afecten el municipi.

Al migdia la comitiva ha compartit un dinar a l'escola amb les direccions dels diferents centres educatius del municipi i posteriorment han fet una visita a les noves instal·lacions i han pogut veure el funcionament del centre visitant diverses aules.