Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Museu Municipal de Sant Fruitós de Bages obrirà portes en el marc de la Festa Major d’estiu

L’equipament estarà obert al públic el divendres 3 de juliol a la tarda i el dissabte 4 i diumenge 5 al matí.

El nou Museu Municipal de Sant Fruitós de Bages, dedicat a la vinya i el vi, obrirà portes el proper divendres 3 de juliol en el marc de la Festa Major d’estiu del municipi. Concretament la obertura es realitzarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda i fins a les 8 del vespre del divendres i el dissabte i el diumenge des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia.

Per tal de visitar aquest nou equipament d’una forma segura, es restringirà l’entrada a un màxim de 8 persones a la vegada. Les persones interessades en descobrir aquest nou espai del poble podran dirigir-s’hi directament, sense cita prèvia, i entrar a mesura que vagin sortint les persones que hi hagi realitzant la visita. Recordem és obligatori l’ús de mascareta per entrar al Museu.

La obertura definitiva de l’equipament de forma continuada està prevista a partir del mes de setembre quan s’acabin de perfilar alguns detalls que encara resten pendents de concretar.

En aquesta mateixa línia, aquest dimarts al matí el Govern Municipal s’ha reunit amb el Col·lectiu de Recerca Històrica a l’exterior del Museu per tal de visitar l’equipament i començar a treballar conjuntament els diferents projectes que l’entitat vol desenvolupar de forma més imminent i començar a desenvolupar nous projectes de forma conjunta.

Durant la trobada, l’equip de govern ha mostrat el seu suport al Col·lectiu de Recerca Històrica per tal de continuar treballant plegats perquè el Museu segueixi endavant, i en aquest sentit els ha emplaçat a reunir-se de nou la propera setmana.