Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nucli de Sant Fruitós i Món Sant Benet estaran units durant els Benet Games de forma permanent amb busos llançadora, cavalls i un carruatge

Els Benet Games, una experiència singular que combinarà esports i lleure els dies 4 i 5 d’octubre, disposaran d’una logística de transport única per unir els dos grans pols d’atracció de l’esdeveniment: el Cobert de la Màquina de Batre, al nucli urbà de Sant Fruitós i Món Sant Benet.

Tant els esportistes, com les famílies i el públic en general tindran a la seva disposició un bus llançadora gratuït cada 30 minuts durant les hores d’activitats, entre les 10 del matí i les 7 de la tarda.

A banda, donat el perfil dels Benet Games, s’ha considerat adient propiciar la utilització del camí paisatgístic. Així, doncs, a uns preus populars, es podrà fer el trajecte entre els dos punts amb cavalls i també amb un carruatge. També es podrà fer el recorregut caminant i es comptarà amb el suport del grup excursionista Posa’t en Marxa.

L’organització dels Benet Games és a càrrec de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Durant els dos dies dies el municipi esdevindrà un referent en esports outdoor i propostes lúsiques i musicals. Els Benet Games acolliran diverses disciplines com hípica, escalada, BTT, paracaigudisme, canoa, tir amb arc, excursionisme o slackline. A la nit de dissabte, al Cobert de la Màquina de Batre, hi haurà un espectacle musical amb el conegut DJ Carles Pérez.